Børn

Hvorfor får vi børn?

Man tror man kender til kærlighed. Men når man sætter et lille barn i verden, åbnes pludselig en ny skuffe af store følelser og glæder, som man ikke anede, man rummede før nu. Vi får børn, fordi vi elsker at se dem vokse, lære nye ting hver dag, se dem spejle sig selv i os og os i dem.

Vi får selvfølgelig også børn, fordi det ligger i vores natur, og vi er interesserede i at se vores generation blive videreført, og se vores børn få børn, så vi en dag kan kalde os selv bedsteforældre.

At få børn, ved de fleste forældre dog godt, ikke er ren lutter lagkage. Bleskifteri, tis på fingrene og de mange søvnløse nætter virker ikke just charmerende. Mange frygter også den manglende tid de får til sig selv og deres karriere. Men den kærlighed og glæde som de små væsner beriger os med, opvejer for al besværet. Og det er derfor vi får børn.