Kost

Den rigtige sutteflaske

De fleste af os kan godt blive i tvivl om, hvilken sutteflaske der er den rigtige, når vi står for første gang og kigger på de forskellige flasker på hylderne.

Der er ofte snak om flasker der afgiver kemiske stoffer til mælken. For at undgå dette, skal man være opmærksom på hvilket materiale, flasken er lavet af. De eneste flasker der med garanti ingen kemiske stoffer afgiver, er glasflasker. Men de er ofte tunge og kan gå i stykker hvis du taber dem. Kig derfor efter plastflasker der ikke indeholder BPA, som er et hormonforstyrrende stof, der kan afgives i mælken.

Der findes også sutteflasker i forskellige størrelser. Som udgangspunkt er de små flasker til små babyer, og de store er til store babyer. Men det kan variere i forhold til dit barns appetit, så sørg for at tilpasse størrelsen til denne, og at hullerne i sutten er passende i forhold til hvor meget mælk, dit barn har brug for.