Tøj

Tøj til børnehavebørn

Når man går i børnehave, er man typisk 3-6 år. Når man er i den alder, og tumler rundt i børnehaven, kan det være en god ide at tænke praktisk tøj fremfor pænt tøj. Det bedste tøj for små børn er blødt tøj, og tøj de selv nemt kan få af og på. Bløde bukser med elastik i livet i stedet for lynlås er nemme selv at få på for barnet, og kan være med til at fremme lysten til selvhjælp. Børn mellem 3-6 år er ved at lære at gøre ting selv, som f.eks. selv at gå på toilet. Derfor er tøj med elastik mere praktisk end lynlåse og knapper.

Børnehavebørn går endnu ikke særlig meget op i hvilket tøj de har på, så derfor kan praktisk tøj være vigtigere end pailletter. Der findes dog en masse sødt og pænt tøj, som stadig kan være praktisk og sørge for at dit barn kan slå sig løs i børnehaven uden at tøjet generer.