Udstyr

Køb brugt legetøj i stedet for nyt

Køb og salg af brugt tøj, møbler og andet er de seneste år blevet meget populært og især online.

Så hvorfor ikke også købe brugt legetøj i stedet for at bruge en formue på at købe nyt hver gang? Legetøj kan nemlig være dyrt. Især når babyer og børn er helt små og vokser hurtigt, lærer de hurtigt nye ting og udvikler sig. Det samme gør deres interesse for legetøj. Det er ikke sikkert, at et barn på 3 år, gider lege med det samme legetøj som han/hun legede med som 1-årig. Derfor skal man som forældre hele tiden købe nyt, som passer til barnets alder.

Legetøj er ikke nødvendigvis noget der bliver slidt på samme måde som tøj gør f.eks. Derfor har det også en længere levetid, og kan sagtens stadig være i god stand, selvom det er et par år gammelt. Så ved at købe brugt, kan du spare din pengepung for mange penge og samtidig også være med til at skåne miljøet ved at genbruge.