Lærerige Apps Til Børn 6 år

Skrevet d. 28. September 2020
Jessica Lewis

Der findes utallige apps, der henvender sig til børn på omkring 6 år. Mange af dem er også enormt lærerige og udviklende, hvilket må siges at være positivt. Vi har fundet nogle af de bedste og mest lærerige apps til børn på 6 år. 

Minimo Town

Denne app er perfekt til børn, der skal til at lære engelsk. I Minimo town hjælper man med at bygge en dal ved at stave ord på engelsk. Minimo Town er både lærerig og pædagogisk, og du kan være op til 3 spillere på samme tid. 

The Foos

Denne app lærer et barn grundprincipperne bag det at kode et videospil. Det er sjovt, enormt lærerigt og danner grundlag for en fantastisk forståelse for at blive en fremragende koder. 

LEGO Movie Maker

Altid populære LEGO har lavet en app, hvor man selv kan lave sin egen stop-motion film. Det er super nemt og simpelt at lave sin egen film, som dit barn uden tvivl vil fremvise med stor stolthed. 

Zig Zag

Zig Zag handler i bund og grund om at holde en kugle på banen, hvor man skal se, hvor man langt man kan komme. Det lyder måske ikke super lærerigt, men det er faktisk utroligt udviklende i forhold til barnets koncentration og finmotorik. 

Næste indlæg
Matematiklege
Matematik kan for nogle børn godt være en træls ting og det kan godt blive lidt trættende i længden …
Læs mere
Den bedste App til at lære Engelsk
Det er altid en god ting for børn at lære nye sprog, og især engelsk er et rigtig godt sprog for bør…
Læs mere
De Mest Lærerige Apps
Står du også i den kedelige situation, hvor du simpelthen mangler lidt gode ideer til nye apps, der …
Læs mere