Ballon Lege

Skrevet d. 10. March 2021
Pixabay / Free-Photos

Skal du holde fødselsdag og mangler nogle gode lege til festen, så er ballondans altid en leg der ligger højt på listen.

Der er flere forskellige muligheder for ballon lege, her får du et par stykker af dem.

  • Ballondans: For at afholde ballondans skal du ikke bruge ret mange ting. Nogle balloner, god musik og en partner. Her sætter man ballonen godt fast mellem dig og din dansepartner og så er det bare at danse til musikken. Alt efter hvor legen bliver afholdt, kan der godt være forskellige regler for, om man må puffe lidt til hinanden.
  • Ballonleg med partner. Her holder man en oppustet ballon mellem sig og herefter gælder det om at dreje rundt om sig selv uden at ballonen falder ned. Den der får flest omgange vinder. Ballonen skal være oppustet gennem hele legen.
  • Ballondans 1. Denne ballonleg er en af mine favoritter :) Den kræver nogle balloner, noget snor og en hurtig fod. Her binder man ballonen rundt om anklen på hver deltager for herefter at skulle springe hinandens balloner. Den som står tilbage med den sidste ballon, som stadig indeholder luft har hermed vundet.

Håber du er blevet inspireret af de ovenstående ballondanse og at du føler dig forberedt til den kommende børnefødselsdag.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til dette blogindlæg. Der kan du blandt andet bestille: Sif Jakobs. Heraf markatet på indhold.

Næste indlæg
Legetøj til 5 årige
Der er efterhånden så meget legetøj, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der passer til net…
Læs mere
Lege, Der Styrker Børns Motorik
Hvis du gerne vil styrke dit barns motorik, så bør du så vidt muligt gøre det gennem leg. Dette er b…
Læs mere
Leg med bogstaver
Gæt et dyr Ønsker du at lege en leg, hvor der både læres ting om dyr og deres bogstaver, så er Gæ…
Læs mere