Leg Med Bogstaver

Skrevet d. 24. November 2020
Pixabay, Free-Photos

Gæt et dyr

Ønsker du at lege en leg, hvor der både læres ting om dyr og deres bogstaver, så er Gæt et dyr en helt perfekt leg. Her kan der spørges ind til rigtig mange forskellige ting: såsom farve, hvad de spiser, hvor de kommer fra? Og ikke mindst hvilket bogstav de starter med.

Hjemme hos os leger vi rigtig ofte Gæt et dyr, mens vi spiser aftensmad. Det er en dejlig let og ukompliceret leg, hvor der ikke er ret mange spilleregler.

Legen foregår således, at den første tænker på et dyr. Gerne et gætteligt dyr, som vi kalder det, så det ikke bliver alt for svært at gætte. Det kunne for eksempel være en kanin, zebra, løve eller måske en delfin.

Herefter skal man række hånden op for at bliver spurgt. Har man ikke gættet rigtigt, så bliver den næste spurgt. Når vi har gjort dette nogle gange, kan vedkommende som har den blive spurgt ind til farven på dyret eller hvor den lever. Her må der gerne gives flere ledetråde af gangen. Hvis det viser sig at dyret er ugætteligt, så er det bogstaverne bliver taget i brug, gerne   hvor det kun er forbogstavet, der bliver afsløret til at begynde med.

Den person som gætter det rigtige dyr, er den næste, som skal finde på et nyt dyr til legen.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Enamel øreringe og meget meget andet. Heraf marketet, som du ser øverst.

Næste indlæg
Legetøj til 5 årige
Der er efterhånden så meget legetøj, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der passer til net…
Læs mere
Ballon lege
Skal du holde fødselsdag og mangler nogle gode lege til festen, så er ballondans altid en leg der li…
Læs mere
Lege, Der Styrker Børns Motorik
Hvis du gerne vil styrke dit barns motorik, så bør du så vidt muligt gøre det gennem leg. Dette er b…
Læs mere