Legetøj Til 5 årige

Skrevet d. 29. June 2022
Pixabay, CarinaChen

Der er efterhånden så meget legetøj, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der passer til netop dit barns alder og hvad de godt må lege med og hvad de ikke må. Heldigvis har de forskellige legetøjsproducenter sat alder på deres ting, gerne med et lille spænd på, så det ikke kun er en enkelt alder.

Nå, men nok om det. Artiklen handler selvfølgelig om, hvad for noget legetøj der passer til en 5-årig. Så det kommer her.

Der er meget at vælge imellem her allerede, både som barnet kan lege med alene, men også med forældre og andre søskende. Det vil sige, der er alt ligefra dukker, konstruktionlegetøj, bamser og køkkenlegetøj til racerbiler, pools, pokémon og samlekort i fodbold. Alt er dog med et fokus på, at barnet udvikler sig og kan lære noget igennem legetøjet.

Konstruktionslegetøjet kræver måske lidt uddybning, men det er LEGO, der er under her. Altså her hvor du skal bygge enten ud fra en lille 'opskrift' eller også bare lade fantasien flyde og lade barnet hygge med netop det han/hun vil. Derudover er der selvfølgelig også byg-selv racerbaner eller magneter, hvor man også kan bygge på livet løs.

Har du en pige, er der perler i massevis med perleplader til.

Du læser dette tekstindhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet for at tilgodese Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe armbånd, og meget meget andet. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Næste indlæg
Ballon lege
Skal du holde fødselsdag og mangler nogle gode lege til festen, så er ballondans altid en leg der li…
Læs mere
Lege, Der Styrker Børns Motorik
Hvis du gerne vil styrke dit barns motorik, så bør du så vidt muligt gøre det gennem leg. Dette er b…
Læs mere
Leg med bogstaver
Gæt et dyr Ønsker du at lege en leg, hvor der både læres ting om dyr og deres bogstaver, så er Gæ…
Læs mere