15 Sjove Brætspil For Børn

Skrevet d. 07. April 2020
Canva.com

Mangler du sjove brætspil til at underholde børn? Brætspil er mere end god underholdning, og kan være en mulighed for at lære børn om konkurrence og logik. Børn kan ofte være med i brætspil, der også er sjove for voksne, i en meget tidligere alder, end man lige går og tror.

Vi har fundet 15 sjove brætspil for børn.

Bedste Brætspil for børn

Vi har fundet en liste med spil, som vi også selv synes er sjove, så man selv kan være med. Giv vores liste et skud, og se om du ikke kan finde et brætspil du ikke kender og måske skulle give en chance.

Vores top 15 brætspil for børn, hvor voksne også kan være med:

 1. Partners
 2. Rummikub
 3. Matador
 4. Stratego
 5. Sequence
 6. Gæt hvem
 7. Twister
 8. Hint
 9. Vildkatten
 10. EGO Family
 11. Kalaha
 12. Ludo
 13. Cluedo
 14. Tegn og gæt
 15. Klodsmajor

Ja, der er faktisk mange spil på denne liste, som både unge og voksne stadig underholder sig med til brætspilsaftener. Der fremgår ofte en vejledende alder til diverse brætspil, som man kan undersøge inden man investere i et spil, der muligvis er for krævende for et barn.

Alle 15 spil på listen har vi testet, og de er altså en fornøjelse at spille for både børn og voksne. Det kan være svært at finde det rigtige brætspil, men et brætspil som virkelig har fundet popularitet de senere år er Partners. Man skal spille i par, hvor man derfor skal være mindst 4 til at spille. Der er dog kommet en ny version, som er lavet til 6 spillere. Dette er et spil både børn og barnlige sjæle sætter stor pris på, og det er et spil, som vi er helt vilde med her på Legeskolen.

Kan man egentlig bruge brætspil til at lære? Vi har lavet en artikel om, hvordan børn lærer bedst. Læs den her: Hvordan Lærer Børn Bedst?

Vi håber, at du fandt noget inspiration til dit næste brætspil i artiklen. Tak fordi du læste med.

Babyhelp

Vi vil gerne sende et stort TAK til Babyhelp, der via støtte har gjort udarbejdelse af denne artikel til en mulighed. Babyhelp Hjælper dig med at finde tøj og sko til din baby. Se blandt andet deres udvalg af bodystockings til børn ved at følge linket, eller giv dem et visit, hvis du mangler gode guides til forældrelivet.

Næste indlæg
Legetøj til 5 årige
Der er efterhånden så meget legetøj, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der passer til net…
Læs mere
Ballon lege
Skal du holde fødselsdag og mangler nogle gode lege til festen, så er ballondans altid en leg der li…
Læs mere
Lege, Der Styrker Børns Motorik
Hvis du gerne vil styrke dit barns motorik, så bør du så vidt muligt gøre det gennem leg. Dette er b…
Læs mere